top of page
Using Mobile Phones

Interim Controller Opdrachten

Wij helpen je met het vinden van je volgende Interim Controller opdracht! Ben jij een ervaren Interim Controller op zoek naar een nieuwe klus? Wil je jouw expertise inzetten op verschillende complexe projecten? Bij Falanx Finance helpen we jou aan een nieuwe Interim Controller opdracht. Wij nemen 25 jaar ervaring mee als interim finance bemiddelaar. We hebben een groot netwerk opgebouwd en met onze nuchtere no-nonsense aanpak hebben we voor veel interim controllers de juiste match kunnen maken.

WAAROM KIEZEN VOOR FALANX FINANCE?

Bij Falanx Finance zijn we serieus over het vinden van de juiste Interim Controller opdracht voor jou, maar we geloven ook dat een beetje humor en nuchterheid het proces leuker maakt. Dus terwijl we ons werk serieus nemen, houden we het licht en luchtig.

Bij Falanx Finance begrijpen we dat jij als Interim Controller uniek bent, met je eigen doelen en ambities. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde benadering en gaan we actief op zoek naar opdrachten die passen bij jouw vaardigheden, ervaring en wensen. Wij geloven dat een goede match tussen jou als interim-professional en je opdrachtgever essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

Met ons brede netwerk van opdrachtgevers, variërend van grote bedrijven tot middelgrote organisaties in diverse sectoren, hebben wij toegang tot een uitgebreid scala aan Interim Controller opdrachten. Of je nu ervaring hebt in financial controlling, business controlling, of project control, wij hebben boeiende opdrachten die passen bij jouw expertise.

4.png
i-2.jpg

WAT MAAKT FALANX FINANCE DE JUISTE PARTNER?

Wanneer je kiest voor Falanx Finance als jouw partner in het vinden van Interim Controller opdrachten, profiteer je van deze voordelen:

  1. Toegang tot hoogwaardige opdrachten: Met ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties met opdrachtgevers kunnen wij je toegang bieden tot hoogwaardige Interim Controller opdrachten. Of je nu een kortlopend project of een langdurige interim managementopdracht zoekt, wij hebben mogelijkheden die aansluiten bij jouw voorkeuren.
     

  2. Een persoonlijke touch met een knipoog: We geloven in de kracht van persoonlijke relaties en een goede dosis humor. Bij Falanx Finance ben je geen nummer, maar een gewaardeerde Interim Controller met unieke behoeften en doelen. We nemen de tijd om je te leren kennen en maken het proces persoonlijk, met een vleugje humor.
     

  3. Flexibiliteit en diversiteit: Als Interim Controller geniet je van de flexibiliteit en diversiteit die werken op interim basis met zich meebrengt. Je hebt de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis toe te passen in verschillende organisaties en sectoren. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en groeien als professional.
     

  4. Betrouwbare partner: Falanx Finance is een betrouwbare partner in de Interim Controller markt. We werken samen met gerenommeerde opdrachtgevers en hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol matchen van Interim Controllers met opdrachten. Je kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om de juiste match voor jou te vinden.

1_edited.jpg

SCHRIJF JE IN, OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

Ben jij klaar voor nieuwe uitdagingen als Interim Controller? Wil je jouw financiële expertise inzetten bij interessante opdrachten? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op om door je ervaringen en wensen heen te lopen! 

Heb je liever direct contact met ons? Ga dan naar de contactpagina. Samen bespreken we jouw wensen, ambities en mogelijkheden, zodat we op zoek kunnen gaan naar de perfecte Interim Controller opdracht voor jou. Bij Falanx Finance staat jouw succes centraal!

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page