top of page
Modern Architecture

Interim Finance Opdrachten

Vind de perfecte interim finance opdrachten via Falanx Finance!

Ben je een ervaren Interim Finance Manager op zoek naar nieuwe uitdagingen en opdrachten? Bij Falanx Finance staan we klaar om je te helpen de juiste interim opdracht te vinden. Met ons uitgebreide netwerk, 25 jaar ervaring als Interim Finance bemiddelaar, en nuchtere en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jij de ideale volgende interim klus vindt!

WAAROM KIEZEN VOOR FALANX FINANCE?

Bij Falanx Finance begrijpen we dat elke Interim Finance Manager uniek is en zijn of haar eigen doelen en ambities heeft. Daarom bieden wij een gepersonaliseerde benadering en gaan we actief op zoek naar opdrachten die passen bij jouw vaardigheden, ervaring en wensen. Wij geloven dat een goede match tussen de interim professional en de opdrachtgever essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

Met ons netwerk van opdrachtgevers, variërend van grote multinationals tot middelgrote bedrijven in verschillende sectoren, hebben wij toegang tot een divers aanbod van Interim Finance opdrachten. Of je nu ervaring hebt in corporate finance, financial controlling, business analysis, treasury of een ander financieel specialisme, wij hebben geheid interessante opdrachten voor jou.

9.jpg
6.jpg

INTERIM FINANCE MANAGEMENT DOOR FALANX FINANCE

Wanneer je kiest voor Falanx Finance als jouw partner in het vinden van interim opdrachten, profiteer je van verschillende voordelen:

  1. Toegang tot een breed scala aan opdrachten: Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij je toegang bieden tot een breed scala aan interim opdrachten bij gerenommeerde bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een korte projectopdracht of een langdurig interim managementtraject, wij hebben mogelijkheden die bij jou passen.

  2. Persoonlijke begeleiding en advies: Bij Falanx Finance hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. We nemen de tijd om jouw ambities en doelen te begrijpen en bieden professioneel advies om jouw carrière verder te ontwikkelen. Wij staan altijd klaar, voor, tijdens, en na je opdracht.

  3. Flexibiliteit en vrijheid: Als Interim Finance Manager of ZZP finance medewerker geniet je van de vrijheid en flexibiliteit die werken op interim basis met zich meebrengt. Je hebt de mogelijkheid om verschillende opdrachten uit te voeren, je netwerk uit te breiden en je vaardigheden te ontwikkelen in verschillende organisaties en sectoren. Wij bieden jou de opdrachten, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

  4. Nuchtere, no-nonsense partner: Geen mooie vergezichten of gevleugelde uitspraken maar ons werk gewoon goed doen. Dat is waar we voor staan. Onze nuchtere, fatsoenlijke en professionele aanpak zorgt ervoor dat we de verwachtingen van zowel onze interimmers als opdrachtgevers zorgvuldig managen en dat de match gewoon goed is.

2.jpg

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je altijd op de hoogte zijn van actuele Finance interim-klussen die precies bij je passen? Schrijf je dan in via het onderstaande het inschrijfformulier. Wij nemen z.s.m contact met je op om door je ervaringen en wensen te lopen. Wanneer je bent ingeschreven laten we het weten als we een goede interim-klus voor je vinden. Je inschrijving is geheel kosteloos en je zit nergens aan vast. Je kan natuurlijk ook direct contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page