top of page

No Nonsense Financieel Interim Management

Bij Falanx Finance vind je altijd de juiste interim administrateurs voor jouw opdracht. Niets meer, niets minder.

12.jpg

Hoe vinden we de juiste interimmer voor jouw opdracht?

1

Maak kennis met Falanx Finance

Samen bespreken we de opdracht die je wil plaatsen. Waar heb je hulp bij nodig? Hoe ziet jullie teamdynamiek er uit? En waar moet de finance interimmer aan voldoen? We lopen er samen doorheen. 

2

Wij vinden de juiste match

Na de kennismaking checken we welke interim financial bij je opdracht past. Met 25 jaar ervaring op zak als finance bemiddelaar, weten we hoe we de juiste match voor je maken.

3

Binnen enkele dagen een interimmer op bezoek

We schakelen snel. We garanderen dat jij binnen enkele dagen de juiste interim financial op bezoek hebt. Jij hoeft alleen voor de koffie te zorgen.

Op zoek naar een administrateur?

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren accountant? Falanx Finance helpt je graag met het vinden van de perfecte match. Met onze expertise in financieel interim-management en ruim 25 jaar ervaring, zijn we de ideale partner om jouw financiële team te versterken. Of je nu tijdelijk financieel personeel nodig hebt of een specifieke interim-accountant voor een project, wij staan voor je klaar.

 

Bij Falanx Finance begrijpen we jouw unieke behoeften en vereisten. We bespreken uitgebreid de opdracht en de dynamiek van je team om de perfecte interim-accountant te vinden. Met onze grondige screening en uitgebreid netwerk garanderen we dat je binnen enkele dagen de juiste professional ontvangt. Bespaar tijd en moeite, laat ons het proces voor je overnemen terwijl jij je concentreert op het laten groeien van je bedrijf.

Leer ons kennen

Tijdelijk een administrateur nodig?

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page