top of page

No Nonsense Financieel Interim Management

Bij Falanx Finance vind je altijd de juiste interim finance professionals voor jouw opdracht. Niets meer, niets minder.

12.jpg

Hoe vinden we de juiste interimmer voor jouw opdracht?

1

Maak kennis met Falanx Finance

Samen bespreken we de opdracht die je wil plaatsen. Waar heb je hulp bij nodig? Hoe ziet jullie teamdynamiek er uit? En waar moet de finance interimmer aan voldoen? We lopen er samen doorheen. 

2

Wij vinden de juiste match

Na de kennismaking checken we welke interim financial bij je opdracht past. Met 25 jaar ervaring op zak als finance bemiddelaar, weten we hoe we de juiste match voor je maken.

3

Binnen enkele dagen een interimmer op bezoek

We schakelen snel. We garanderen dat jij binnen enkele dagen de juiste interim financial op bezoek hebt. Jij hoeft alleen voor de koffie te zorgen.

Op zoek naar een interim finance professional?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, ervaren interim finance professional? Bij Falanx Finance begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat de behoeften op financieel gebied variëren. Daarom maken we het onze missie om voor jou de perfecte match te vinden, of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt of een langdurige samenwerking zoekt.

 

We maken het proces eenvoudig en transparant. Vertel ons wat je nodig hebt en wij gebruiken onze 25 jaar ervaring om de ideale financiële interimmer voor jouw situatie te vinden. Binnen enkele dagen heb je een deskundige op bezoek - jij zorgt voor de koffie, wij zorgen voor de rest. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat een interim finance professional van Falanx Finance kan maken.

Leer ons kennen

Tijdelijk een interim finance professional nodig?

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page