top of page

No Nonsense Financieel werving en selectie bureau

Bij Falanx Finance vind je altijd de juiste interim finance professionals voor jouw opdracht. Niets meer, niets minder.

12.jpg

Hoe vinden we de juiste interimmer voor jouw opdracht?

1

Maak kennis met Falanx Finance

Samen bespreken we de opdracht die je wil plaatsen. Waar heb je hulp bij nodig? Hoe ziet jullie teamdynamiek er uit? En waar moet de finance interimmer aan voldoen? We lopen er samen doorheen. 

2

Wij vinden de juiste match

Na de kennismaking checken we welke interim financial bij je opdracht past. Met 25 jaar ervaring op zak als finance bemiddelaar, weten we hoe we de juiste match voor je maken.

3

Binnen enkele dagen een interimmer op bezoek

We schakelen snel. We garanderen dat jij binnen enkele dagen de juiste interim financial op bezoek hebt. Jij hoeft alleen voor de koffie te zorgen.

De beste werving en selectie vind je bij Falanx

Ben je op zoek naar de perfecte match voor je financiële team? Bij Falanx Finance begrijpen we hoe cruciaal het is om de juiste professionals in je team te hebben. Daarom nemen we bij Falanx de tijd om jouw behoeften te begrijpen, je teamdynamiek te leren kennen en de meest geschikte kandidaat te vinden die past bij jouw werving en selectie finance behoeften.

 

Laat de stress van het wervingsproces achter je en focus je op wat echt belangrijk is - het runnen van je bedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring in financiële bemiddeling garanderen we een snelle en efficiënte werving en selectie. Binnen enkele dagen heb je de ideale finance professional bij je op bezoek, klaar om aan de slag te gaan. Bij Falanx Finance zijn we toegewijd aan jouw succes.

Leer ons kennen

Finance wervingsbureau nodig?

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page