top of page
Interim Finance.jpg

Schrijf je in als interim financial

Wil je altijd op de hoogte zijn van actuele Finance interim-klussen die precies bij je passen? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier. Wij nemen z.s.m contact met je op om door je ervaringen en wensen te lopen.

 

Wanneer je bent ingeschreven laten we het weten als we een goede interim-klus voor je vinden. Je inschrijving is geheel kosteloos en je zit nergens aan vast.

CONTACT
Falanx Finance, Interim Finance

Waarom inschrijven als finance interimmer bij Falanx?

Altijd de juiste opdrachten

Met ons uitgebreide netwerk en onze sterke relaties met opdrachtgevers kunnen wij je toegang bieden tot hoogwaardige Interim Finance opdrachten. Of je nu een kortlopend project of een langdurige interim-opdracht zoekt, wij hebben klussen die aansluiten bij jouw voorkeuren.

1

Persoonlijke touch met een knipoog

We geloven in de kracht van persoonlijke relaties en een goede dosis humor. Bij Falanx Finance ben je geen nummer, maar een gewaardeerde interimmer met unieke behoeften en doelen. We nemen de tijd om je te leren kennen en maken het proces persoonlijk en toegankelijk

2

Betrouwbare partner

Falanx Finance is een betrouwbare partner in de Interim Finance bemiddeling. We werken samen met gerenommeerde opdrachtgevers en hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol matchen van Interim Financials met opdrachten. Je kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om de juiste match voor je te vinden.

3

Leer ons kennen

Daarom Falanx Finance

Waar wij voor staan

“GEEN MOOIE VERGEZICHTEN OF GEVLEUGELDE
UITSPRAKEN MAAR GEWOON ONS WERK
DOEN. DAT IS WAAR WE VOOR STAAN!''

 

Terry van Schaick, Directeur

Beeldmateriaal personen - falanx-2.png

Schrijf je in als interim financial!

bottom of page