top of page
Grafieken bekijken

Vacature

(Vervuld)
Hoofd administratie die gaat voor duurzaamheid

Regio: Amsterdam                  Ervaring: Senior

Opleiding: HBO/WO         Uren: Bespreekbaar  

Onze snelgroeiende klant in Amsterdam is op zoek naar een Hoofd Administratie die de zaken meer dan goed op orde heeft en die in staat is om de boekhouding van enkele tientallen bedrijven zodanig te stroomlijnen dat de volgende stap in de groei kan worden gezet.

OVER DE OPDRACHTGEVER

In de huidige fase van de energietransitie speelt deze organisatie een aanzienlijk rol en om hun belofte en potentie op het gebied van duurzaamheid te vervullen is zij op zoek naar een kandidaat die, direct vallend onder de CFO, zowel op operationeel als op tactisch/strategisch gebied de leiding van de financiële administratie op zich neemt.

Centraal in de functie, naast tal van de gebruikelijke operationele taken uiteraard, staat de informatievoorziening die samen met de business moet worden gestroomlijnd. De daartoe behorende processen, vooralsnog vanuit de huidige systemen (Exact Online), moeten tegen het licht worden gehouden en daar waar mogelijk worden geoptimaliseerd. Een wezenlijke bijdrage in een mogelijke stap naar nieuwe systemen wordt zeker gewaardeerd.

WIE BEN JIJ?

Naast een positieve instelling en veel plezier in het werk is een aantoonbaar groot hart voor duurzaamheid een voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze rol. Goede, stevige communicatieve vaardigheden zijn ook zeker nodig want het is een omgeving waar met veel bevlogenheid, doelgerichtheid en inzet wordt gestreefd naar een hoger doel.
 

Het is een nog jonge, snelgroeiende organisatie dus verwacht niet dat alle arbeidsvoorwaardelijke zaken al tot in de puntjes zijn georganiseerd. Het salaris is zonder meer goed te noemen (tot ca. 90.000). Zoals je van een dergelijke organisatie mag verwachten behoort een auto van de zaak niet tot de arbeidsvoorwaarden. Daarentegen uiteraard wel een NS Businesscard 1e klas! (Het bedrijf ligt overigens op loopafstand van het station).Ervaring in bijvoorbeeld de installatietechniek, bouw of elektrotechniek is zeker aanbevelenswaardig alsmede een HBO/WO achtergrond en stevige leidinggevende ervaring. 


Je hebt in ieder geval beschikking over: 

  • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

  • Kwaliteiten om samen te werken in een team en een assertieve persoonlijkheid

  • affiniteit met procesverbetering op ICT gebied van een financiële administratie

  • vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

  • goede kennis van MS Office pakket en Exact Online is een pré

Ik kijk uit naar jouw vragen en of reacties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij, Terry via terry@falanx.nl of 06-81470374.

CONTACT

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page