top of page
compliance.png

Compliance en Regelgeving

In de dynamische wereld van financiën, waar regelgeving en compliance zich continu ontwikkelen, staat je bedrijf voor een uitdaging. Je streeft niet alleen naar het naleven van wetten en regelgeving, maar je wilt óók vooruitkijken, anticiperen, en ondernemen met vertrouwen. 

De juiste kennis van compliance en regelgeving

Jij weet als geen ander dat finance managers niet alleen getallen balanceren, maar ook continu op de hoogte moeten zijn van actuele regelgeving. Van GDPR tot ESG en van fiscale regelgeving tot verslagleggingsstandaarden: de druk om álles juist te doen is immens. Dan kan een extra zet handen je rust geven. Een gespecialiseerde finance interimmer met de juiste kennis van compliance en huidige regelgeving geeft je die rust.

Grafieken bekijken

Zorgeloze compliance met Falanx Finance

​Of je nu kampt met een tijdelijk capaciteitstekort, een gebrek aan specifieke kennis, of vreest dat je niet voldoet aan huidige regelgeving, Falanx Finance staat voor je klaar. Bij ons vind je de beste finance interimmers in de markt. En met onze ervaring in de financiële sector weten we altijd de juiste match voor je te maken.   

Altijd de juiste interimmer voor jouw project

Huisstijl Falanx-2.png

Onze interim finance professionals integreren naadloos in jouw team, bieden praktische en strategische ondersteuning, en tillen je finance-afdeling naar een hoger niveau. Een interim finance manager neemt je complexe compliance vraagstukken over en zorgt dat je financiele processen voldoen aan actuele wet- en regelgeving. Zo vermijd je risico's, boetes en ongewenste verrassingen.

Ben je benieuwd hoe wij de juiste match voor je maken? Neem dan contact op. Je kan ook direct een opdracht plaatsen via de opdrachtenpagina. 

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page