top of page
AEnB2Uo5-4HeHUAugcncLS2G8C5GszMBidbo8hKkZdvSZv1doWwCh3AVPTTsllVqffUOI7CeehhhhrDGtT4VcdkRej

Over
Falanx Finance

FALANX FINANCE

Falanx Finance B.V. bestaat sinds 1998 en heeft sinds die tijd een reputatie verworven van een betrouwbare en deskundige partner voor tijdelijk financieel personeel, werving & selectie en financiële projecten.

 

Inmiddels zijn wij een bekende speler in de financiële detacheringsmarkt. Kwaliteit van de dienstverlening en de relatie met de opdrachtgever staan in onze werkwijze centraal.

Huisstijl Falanx-2.png

ONZE MEERWAARDE

Financiële functies worden de komende jaren complexer en zijn breder georiënteerd . Hierdoor kijken controllers, financieel directeuren en CFO’s steeds meer vooruit en treden ze op als business partner.

Om deze nieuwe rol inhoud te kunnen geven is er een toenemende behoefte aan partijen die kunnen ondersteunen bij het betrouwbaarder maken van de informatiestromen en het toevoegen van niet- financiële gegevens in rapportages. Bovendien zal de veranderende rol van de financiële professional ook consequenties hebben voor de benodigde kennis en vaardigheden om de functie succesvol uit te voeren.

WAT BETEKENT FALANX?

Het begrip falanx stamt uit het oude Griekenland. De falanx was een effectieve en hechte strategische slagorde, waarin wederzijdse afhankelijkheid leidde tot groot verantwoordelijkheidsbesef, kameraadschap en onderlinge verbondenheid. In die tijd een vernieuwend concept met een enorme potentie.

 

Alexander de Grote heeft de falanx tot volle wasdom gebracht. Hij was zich bewust van de kracht van de interactie tussen cohesie, intensieve training en het hebben van een gemeenschappelijk belang. Het leidde tot het maximaal effectief inzetten van de menselijke factor. 

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page