top of page
Glazen plafond

Interim management Finance

De markt is continu in beweging. Als organisatie wil je snel kunnen op- en afschalen als de markt daarom vraagt. Heb je een interim finance professional nodig? Of moet een opdracht ingevuld worden die specifieke kennis en vaardigheden vraagt? Dan kunnen wij vast voor de perfecte match zorgen.

DE JUISTE INTERIM FINANCE PROFESSIONAL VOOR JOUW PROJECT

Wij hebben een flink aantal interim finance professionals in ons netwerk zitten die mogelijk goed aansluiten bij jouw organisatie. We komen er samen met jou achter wie de geschikte kandidaat is voor jouw project. Daarbij komt meer kijken dan alleen het invullen van de opdracht. Bij het vinden van de juiste finance interimmer staat bij ons niet alleen je opdrachtomschrijving centraal maar ook de ambities en de passie van onze interim professionals. Daarom besteden wij veel aandacht aan het matchen van de talenten van een interim professional met jouw wensen en eisen.

12_edited.jpg
Interim Finance.jpg

VERANDERENDE ROL VAN INTERIM FINANCE MEDEWERKERS

Financiële functies worden de komende jaren complexer en zijn breder georiënteerd. Hierdoor kijken controllers, financieel directeuren en CFO’s vaker vooruit en treden ze op als business partner. Om deze nieuwe rol inhoud te kunnen geven is er een toenemende behoefte aan partijen die kunnen ondersteunen bij het betrouwbaar maken van de informatiestromen en het toevoegen van niet- financiële gegevens in rapportages. Bovendien zal de veranderende rol van de financiële professional ook consequenties hebben op de benodigde kennis en vaardigheden om de functie succesvol uit te voeren.

Zakelijke bijeenkomst

ONZE FOCUS

Wij focussen ons op verschillende projectrollen en posities binnen de financiële wereld; dit kan zowel op vast – als voor tijdelijke functies zijn. Een aantal voorbeelden van functies waarvoor wij bemiddelen zijn:  

  • Interim Finance Controller

  • Interim CFO

  • Interim Project Controller

  • Interim Hoofd Administratie

  • Interim Business Controller

  • Interim Tax Manager

  • Interim Accounting Manager

FOCUS OP RELATIE

We geloven in het opbouwen van een vertrouwde relatie met zowel onze klanten/opdrachtgevers als onze interim kandidaten. Een relatie gebaseerd op respect en wederzijds vertrouwen. We lopen al een tijdje mee, en weten precies hoe de financiële interim-markt in elkaar steekt. Voor ons zijn er (bijna) geen verrassingen meer.

Sinds 1998 matchen wij (interim) professionals met organisaties, en andersom. Hierbij hebben wij oog voor de professional, de organisatie en de markt. Op deze manier helpen we onze opdrachtgevers een stap voor te zijn. Vandaag en in de toekomst. Zoek je iemand? Neem vrijblijvend contact op!

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page