top of page
2.png

Verbeteren van Informatiestromen
Finance

Heb je in jouw bedrijf ook problemen met ongeorganiseerde lijsten of Excel bestanden waarin je het overzicht verliest en die gevoelig zijn voor datalekken? De professionals van Falanx Finance helpen je de informatiestromen binnen jouw bedrijf te organiseren zodat je de bestaande informatie optimaal benut en betere resultaten behaalt. 

HET BELANG VAN INFORMATIESTROMEN

In de financiële sector zijn informatiestromen van cruciaal belang omdat ze helpen bij het verzamelen, verwerken en delen van financiële informatie. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over inkomsten, uitgaven, beleggingen, inkomstenbelasting, balansen en winst- en verliesrekeningen. Efficiënte informatiestromen in de financiële sector kunnen helpen bij het nemen van beter geïnformeerde beslissingen, het verhogen van de efficiëntie en het verbeteren van de communicatie tussen verschillende afdelingen en teams.

2.png
6.jpg

ZOEK JE EEN SPECIFIEKE EXPERTISE VOOR EEN PROJECT?

De professionals van Falanx Finance kunnen je helpen bij:

•    AO/IC inventarisatie en onderhoud
•    Implementatie van financiële software
•    Optimalisatie balansdossier
•    Verbeteren van informatiestromen
•    Oprichten van shared service center

 

3.png

ONZE FINANCIAL PROJECTMANAGERS

Onze financial projectmanagers en consultants hebben een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en minimaal 7 jaar ervaring in de financiële sector. Ze kunnen je complete projecten van A tot Z begeleiden. Met een creatieve benadering, maar altijd gefocust op jouw doelstellingen. Zodat jij je handen vrij hebt voor andere zaken.

 

We vertellen je er graag meer over. Neem vrijbijvend contact op!

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page