top of page
1.png

Balansdossier optimaliseren

Het doel van het optimaliseren van een balansdossier is om de financiële stabiliteit van een bedrijf te versterken en om te voldoen aan de financiële doelstellingen van het bedrijf. Als je meer wilt weten over het optimaliseren van een balansdossier, kun je een financiële professional van Falanx Finance raadplegen of meer lezen over financiële managementtechnieken.

HET BELANG VAN EEN GOED EN KLOPPEND BALANSDOSSIER. 

Een goed balansdossier is belangrijk omdat het helpt om de financiële gezondheid van je bedrijf inzichtelijk te maken. Het geeft informatie over de activa, passiva en eigen vermogen van je bedrijf op een bepaald moment. Dit kan nuttig zijn voor verschillende doelgroepen, zoals aandeelhouders, crediteuren, belastingdiensten en toezichthouders. Daarnaast kan een balansdossier ook helpen om toekomstige financiële doelen te bepalen en te plannen. Het laat zien of een bedrijf voldoende middelen heeft om nieuwe investeringen te doen, of dat een organisatie moet aflossen op bestaande schulden. Het kan ook inzicht geven in de verhouding tussen korte- en langlopende verplichtingen, wat van belang is voor de continuïteit van het bedrijf. Kortom, een goed balansdossier is belangrijk omdat het een belangrijk hulpmiddel is om de financiële gezondheid van een bedrijf te beoordelen en om te plannen voor de toekomst.

4.png

ZOEK JE EEN SPECIFIEKE EXPERTISE VOOR EEN PROJECT?

De professionals van Falanx Finance kunnen je helpen bij:

•    AO/IC inventarisatie en onderhoud
•    Implementatie van financiële software
•    Optimalisatie balansdossier
•    Verbeteren van informatiestromen
•    Oprichten van shared service center

 

3.png

ONZE FINANCIAL PROJECTMANAGERS

De medewerkers van Falanx Finance kunnen met hun rijkelijke ervaring in de interim-wereld ondersteunen bij het optimaliseren van een balansdossier. Zo wordt je bedrijf of afdeling zodanig ingericht dat je continu over een gestructureerd proces beschikt.

 

Heb je vragen over het optimaliseren van een balansdossier? Of wil je gewoonweg meer informatie over Falanx Finance? We vertellen je er graag over! Neem vrijblijvend contact op.

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page