top of page

No Nonsense Financieel Interim Management

Bij Falanx Finance vind je altijd de juiste finance medewerkers voor jouw opdracht. Niets meer, niets minder. ​ ​

Accountant

Hoe vinden we de juiste interimmer voor jouw opdracht?

1

Maak kennis met Falanx Finance

Samen bespreken we de opdracht die je wil plaatsen. Waar heb je hulp bij nodig? Hoe ziet jullie teamdynamiek er uit? En waar moet de finance interimmer aan voldoen? We lopen er samen doorheen. 

2

Wij vinden de juiste match

Na de kennismaking checken we welke interim financial bij je opdracht past. Met 25 jaar ervaring op zak als finance bemiddelaar, weten we hoe we de juiste match voor je maken.

3

Binnen enkele dagen een interimmer op bezoek

We schakelen snel. We garanderen dat jij binnen enkele dagen de juiste interim financial op bezoek hebt. Jij hoeft alleen voor de koffie te zorgen.

Op zoek naar een finance medewerker?

Ben je op zoek naar de perfecte finance medewerker om jouw team te versterken? Bij Falanx Finance begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en een unieke set aan vaardigheden vereist. Of je nu op zoek bent naar een allround financieel specialist of iemand met een specifieke expertise, wij helpen je de juiste match te vinden.

 

Als je opdracht bij ons wordt geplaatst, combineren we jouw specifieke behoeften met onze jarenlange ervaring in de financiële sector. Binnen enkele dagen hebben we de perfecte finance medewerker voor je gevonden die niet alleen over de nodige vaardigheden beschikt, maar ook perfect in jouw team past. Vertrouw op Falanx Finance om je te helpen met jouw financiële personeelsbehoeften.

Leer ons kennen

Tijdelijk een finance medewerker nodig?

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page