top of page
Grafieken bekijken

Vacature

(Vervuld)

Hoofd administratie met controllers kwaliteiten

Regio: Utrecht                    Ervaring: Senior

Opleiding: HBO/WO         Uren: Bespreekbaar  

Ik ben op zoek naar een kandidaat die als Hoofd Administratie in staat is om een organisatie net dat beetje extra te geven om zich ook op financieel administratief gebied te onderscheiden.

OVER DE OPDRACHTGEVER

Bij deze financieel uiterst gezonde, succesvolle en toonaangevende bedenker, producent en leverancier van producten op het gebied van licht, geluid en bevestigingen voldoen veel bedrijfsorganisatorische processen aan hoge standaarden.

Het streven is ernaar om met jouw team van 6 personen, ook de financiële administratie aan te laten haken op dat hoge niveau. Je moet hierbij denken aan verbeteringen op het gebied van rapportages, kostprijsberekeningen, budgetteringen, voorraadbeheer, forecasting, jaarrekeningdossiers en automatisering. De verwachting en de hoop is dat met de juiste kandidaat de volgende fase van groei en ontwikkeling ingezet kan worden.

WIE BEN JIJ?

Als hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van verschillende onderdelen van deze organisatie. Ik zoek voor deze rol een kandidaat die beproefd is in dit vakgebied en zich voor een lange termijn wil committeren. Als je naast de procesmatige en rapporterende werkzaamheden het ook nog leuk vindt om op operationeel niveau je handen uit de mouwen te steken dan kun je hier je hart ophalen.

Je hebt in ieder geval de beschikking over:

·    Een HBO / WO opleiding op dit vakgebied

·    Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

·    Kwaliteiten om samen te werken in een team en een assertieve persoonlijkheid

·    Affiniteit met procesverbetering op ICT gebied van een financiële administratie

·    Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

·    Goede kennis van MS Office pakket en Exact Synergy Globe is een pré

·    Woonachtig in Utrecht of bereid daarheen te verhuizen

De organisatie staat er om bekend zich in te zetten voor haar medewerkers en laat dat ook op vele manieren merken. Niet alleen zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor een dergelijke goed te noemen maar ook de sfeer en de mentaliteit die deze organisatie kenmerkt maakt dat dit een werkgever is die uitnodigt om er lang te blijven. Zoals eerder al vermeld is zijn de arbeidsvoorwaarden van deze organisatie zowel op primair als op secundair gebied bovengemiddeld te noemen.

De werktijden en locatie zijn uiteraard bespreekbaar. Een absolute voorkeur is wel dat je woonachtig bent in de regio Utrecht, of bereid bent daarheen te verhuizen. Dit bedrijf heeft ervoor gekozen de werving en selectieprocedure exclusief onder te brengen bij Falanx Finance. Na de werving en selectie treed je direct in dienst bij de opdrachtgever.

Ik kijk uit naar jouw vragen en of reacties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Terry via terry@falanx.nl of 06-81470374.

BEDRIJFSPROFIEL

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page