top of page
Glazen plafond

Werving & selectie
Finance 

Heb je tijdelijk of vast finance personeel nodig voor een functie maar geen tijd of capaciteit om zelf de geschikte kandidaat te vinden? Laat ons dan jouw werving en selectieprocedure overnemen. Wij zorgen dat de juiste finance professional, die perfect bij jouw organisatie past, zich bij je aansluit.

ONZE MEERWAARDE

De selectie van personeel is van cruciaal belang voor het goed functioneren van je bedrijf. Werving en selectie gaat veel verder dan alleen personeel vinden. Hoe vaak komt het wel niet voor dat een klaarblijkelijk geschikte kandidaat toch niet bij je organisatie past? Dit willen wij kosten wat kost voorkomen. Dit doen we door ons goed te identificeren met onze opdrachtgevers. Wij moeten jou kennen, om vervolgens de juiste match voor je te vinden. Kandidaten moeten zich bij jou op de werkvloer thuis gaan voelen...

Image by Sean Pollock
10.jpg

IN DEZE SITUATIES KUNNEN WIJ HELPEN:

Je bent op zoek naar tijdelijk of vast personeel
Je hebt hulp nodig bij het vinden van het juiste specialistische finance profiel
Je hebt geen tijd om zelf de juiste kandidaat te vinden
Je hebt geen capaciteit om zelf de juiste kandidaat te vinden
Je zoekt hulp bij het opstellen van het juiste finance profiel

9.jpg

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

Het aantrekken van het juiste talent, zeker voor kritische finance functies, vraagt om expertise en een goede procesbeheersing bij de werving en selectieprocedure. Het is noodzakelijk om een kandidaat niet alleen te evalueren op zijn technische vaardigheden, maar ook op zijn geschiktheid voor jouw organisatie. De verkeerde persoon inhuren is voor alle partijen simpelweg enorm zonde.

Inhoudelijke kennis is bij werving en selectie van groot belang. Falanx Finance bestaat sinds 1998 en heeft sinds die tijd een reputatie verworven van een betrouwbare en deskundige partner voor tijdelijk en/of vast financieel personeel, financiële projecten en werving en selectie. Dit maakt dat wij jouw vacatures vast kunnen invullen! We houden daarbij altijd rekening met de wensen van je bedrijf, jullie ambities en de bedrijfscultuur. Dit doen we om voor jou de beste match te vinden.

Wij weten heel goed wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste finance medewerkers. We helpen je graag met die zoektocht. We hebben een uitgebreid netwerk en weten precies waar we de juiste mensen kunnen vinden. Zo zorgen we voor nieuwe medewerkers die zich direct bij je thuis voelen.

 

Kan je onze hulp gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Falanx Finance, Interim Finance

ONS ADRES

Marathon 11E,

1213 PG  Hilversum

 

Contact

Neem contact op

bottom of page