top of page

Jouw reis naar Interim Finance

Bijgewerkt op: 14 jun. 2023


Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis naar de wereld van Interim Finance. Als jij, strijder van de financiële sector, verlangt naar een nieuw avontuur, waarin je kennis en vaardigheden tot grote hoogten worden gebracht, dan is het tijd om de sprong te wagen. Interim werk biedt de mogelijkheid om jezelf te overstijgen en je horizon te verbreden. Maar wees gewaarschuwd, de overstap van een vaste baan naar het leven als interimmer kan een uitdagende reis zijn. Vrees niet, want wij hebben een stappenplan opgesteld om je te begeleiden op deze reis. Bereid je voor, want spoedig zul je een interim financial zijn!


Stappenplan tot Interim Financial


1. Bepaal je doel

Voordat je je reis aanvangt, is het van belang om je doelen en motieven te bepalen. Waarom verlang je naar deze overstap en wat hoop je te behalen? Verlang je naar meer avontuur en variatie in je werkzaamheden, of zoek je juist vrijheid, flexibiliteit en nieuwe uitdagingen om jezelf te overtreffen? Door je doelen helder te stellen, kun je gerichter zoeken naar passende opdrachten.

2. Breid je netwerk uit

3. Verover de juiste bekwaamheden

4. De financiële strijd

5. Roep de hulp in van interim finance bureau's (zoals Falanx Finance 😉)

De oversteek naar Interim werk met Falanx Finance

Wij, van Falanx Finance, staan garant voor een oversteek naar Interim Finance zonder problemen of tegenslagen. Wij vinden het van groot belang om voldoende tijd te nemen en persoonlijk met je af te spreken, zodat we elkaar goed leren kennen. Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Aarzel niet en roep de hulp van Terry in, via +31(0)6 – 81470374 of stuur een duif met je boodschap naar terry@falanx.nl.9 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page