top of page

Jouw reis naar Interim Finance

Bijgewerkt op: 24 mei

Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis naar de wereld van Interim Finance. Als jij, strijder van de financiële sector, verlangt naar een nieuw avontuur, waarin je kennis en vaardigheden tot grote hoogten worden gebracht, dan is het tijd om de sprong te wagen. Interim werk biedt de mogelijkheid om jezelf te overstijgen en je horizon te verbreden. Maar wees gewaarschuwd, de overstap van een vaste baan naar het leven als interimmer kan een uitdagende reis zijn. Vrees niet, want wij hebben een stappenplan opgesteld om je te begeleiden op deze reis. Bereid je voor, want spoedig zul je een interim financial zijn!


Stappenplan tot interim financial

- Bepaal je doel

Voordat je je reis aanvangt, is het van belang om je doelen en motieven te bepalen. Waarom verlang je naar deze overstap en wat hoop je te behalen? Verlang je naar meer avontuur en variatie in je werkzaamheden, of zoek je juist vrijheid, flexibiliteit en nieuwe uitdagingen om jezelf te overtreffen? Door je doelen helder te stellen, kun je gerichter zoeken naar passende opdrachten.


- Breid je netwerk uit

We beseffen dat dit een open deur intrapt, maar willen het wel benoemen: het onderhouden van je netwerk met opdrachtgevers is van onschatbare waarde. Als Interim Finance professional ben je afhankelijk van tijdelijke opdrachten. Door actief te werken aan je professionele netwerk, kun je jezelf presenteren aan de beste opdrachtgevers en vergroot je de kans op interim opdrachten die precies bij je passen.


- Verover de juiste bekwaamheden

Alleen door het verwerven van de juiste kwalificaties en het bijhouden van de ontwikkelingen en trends in de financiële wereld, kun je opdrachtgevers overtuigen van je meerwaarde. Als Interim professional wordt er van je verwacht dat je snel resultaten behaalt en een meester bent in je vakgebied. Het is dan ook van belang om voldoende expertise en ervaring te vergaren, zodat je opdrachtgevers kunt bieden wat ze zoeken. Weet dat dit geen gemakkelijke opdracht is!


Indien je wenst om je als Finance professional verder te ontwikkelen en nieuwe kennis te vergaren, is het verstandig om de juiste opleidingen of cursussen te volgen. Als je er al flink wat tijd op hebt zitten binnen de finance sector, is het gebruikelijker om certificeringen te behalen, zoals de titel Certified Public Accountant (CPA) of Chartered Financial Analyst (CFA). Deze certificaten tonen aan dat je een erkend meester bent in je vak.


- De financiële strijd

Als interim professional ontvang je doorgaans geen vast salaris, wat kan leiden tot financiële onzekerheid. Bereid je daarom voor op deze strijd door financiële reserves op te bouwen en een gedegen plan te smeden voor je financiële toekomst. Als ware Finance professional ben jij meester over je eigen administratie en belastingaangifte. Zorg ervoor dat je hier tijd voor vrijmaakt tijdens je werkweken.- Roep de hulp in van interim finance bureau's (zoals Falanx Finance 😉)


De laatste en meest cruciale stap: het oproepen van een machtige intermediair. Er bestaan verschillende bemiddelingsspecialisten die je bijstaan in je reis naar passende Interim Finance opdrachten. Maak gebruik van deze diensten en vraag om hun wijze raad over de beste manier om jezelf te presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Wij, de trots van Falanx Finance, staan klaar om je deze bijstand te bieden en je soepel te begeleiden in je toetreding tot de wereld van interim.


- De oversteek naar Interim werk met Falanx Finance

Wij, van Falanx Finance, staan garant voor een oversteek naar Interim Finance zonder problemen of tegenslagen. Wij vinden het van groot belang om voldoende tijd te nemen en persoonlijk met je af te spreken, zodat we elkaar goed leren kennen. Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Aarzel niet en roep de hulp van Terry in, via +31(0)6 – 81470374 of stuur een duif met je boodschap naar terry@falanx.nl.2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page