top of page

Hoe vind je de volgende interim finance opdracht?

Bijgewerkt op: 14 jun. 2023


Werk je al een tijdje in de financiële sector? Dan kan de stap tot interim financial aantrekkelijk voor je zijn. Werken op interim basis heeft vele voordelen. Je kan bijvoorbeeld aan de slag gaan bij verschillende bedrijven en organisaties waardoor je veel werkervaring opdoet en je netwerk uitbreidt. Momenteel is er een grote vraag naar interim finance professionals dus er zijn volop kansen voor gekwalificeerde finance experts. Maar hoe kom je toch aan die perfecte interim klussen? En waarom lijkt iedereen om je heen die klussen moeiteloos binnen te slepen? Misschien is komt dat wel doordat ze deze tips goed weten toe te passen!


6 Tips om de beste interim finance klus te vinden

Netwerken

Het is belangrijk om je netwerk te gebruiken voor het vinden van nieuwe carrièremogelijkheden. Door middel van het delen van je CV op professionele netwerksites zoals LinkedIn maak je contact met mensen die in dezelfde branche werken. Vraag hen om advies en tips over het vinden van nieuwe opdrachten, misschien hebben ze wel een leuke werkplek in de aanbieding. Blijf daarnaast in contact met je voormalige werkgevers en collega's, ze kunnen je helpen bij het vinden van nieuwe kansen! Hoe dan ook, zorg dat je actief blijft binnen je (sociale) netwerk.

Zoek online naar vacatures

Maak gebruik van social media

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen

Wees proactief

Schakel Falanx Finance in!


Falanx inschakelen voor het vinden van een opdracht


Bij Falanx Finance geloven we niet in mooie vergezichten of gevleugelde uitspraken. Wij vinden dat we ons werk gewoon goed moeten doen. Wij zijn er om werkgevers en interim finance professionals met elkaar in contact te brengen en een werkrelatie op te bouwen. Wij doen dit door middel van het volgende wervingsproces:


1. Persoonlijke intake

We beginnen met een persoonlijke intake waar we kijken naar jouw kennis, vaardigheden, persoonlijkheid en ambities als interim finance professional. Op basis van deze informatie zoeken wij naar de opdrachtgever en opdracht die het beste bij jou past. Hierbij houden wij rekening met factoren zoals werkervaring, persoonlijkheid en culturele fit. Dit doen wij graag persoonlijk omdat we anders elkaar niet écht leren kennen.


2. Vinden van de juiste match

Wij zorgen ervoor dat zowel jij als de werkgever tevreden zijn met de match en een goede werkrelatie opbouwen. Na het vinden van de juiste match blijven wij betrokken en onderhouden wij met jullie contact om eventuele vragen of issues te bespreken. Dit maakt contact opnemen in de toekomst een stuk makkelijker en daar worden wij blij van.

Wil je Falanx Finance inschakelen voor het vinden van je volgende opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken waar je naar op zoek bent. Wil je op de hoogte gehouden worden van actuele interim finance vacatures? Schrijf je dan in via de inschrijfpagina. Wij zijn er klaar voor, en hopen je snel te spreken!
19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page