top of page

Hoe vind je de volgende interim finance opdracht?

Werk je al een tijdje in de financiële sector? Dan kan de stap tot interim financial aantrekkelijk voor je zijn. Werken op interim basis heeft vele voordelen. Je kan bijvoorbeeld aan de slag gaan bij verschillende bedrijven en organisaties waardoor je veel werkervaring opdoet en je netwerk uitbreidt. Momenteel is er een grote vraag naar interim finance professionals dus er zijn volop kansen voor gekwalificeerde finance experts. Maar hoe kom je toch aan die perfecte interim klussen? En waarom lijkt iedereen om je heen die klussen moeiteloos binnen te slepen? Misschien is komt dat wel doordat ze deze tips goed weten toe te passen!6 Tips om de beste interim finance klus te vinden


- Netwerken

Het is belangrijk om je netwerk te gebruiken voor het vinden van nieuwe carrièremogelijkheden. Door middel van het delen van je CV op professionele netwerksites zoals LinkedIn maak je contact met mensen die in dezelfde branche werken. Vraag hen om advies en tips over het vinden van nieuwe opdrachten, misschien hebben ze wel een leuke werkplek in de aanbieding. Blijf daarnaast in contact met je voormalige werkgevers en collega's, ze kunnen je helpen bij het vinden van nieuwe kansen! Hoe dan ook, zorg dat je actief blijft binnen je (sociale) netwerk.


- Zoek online naar vacatures

Er zijn tal van vacaturesites die specifiek zijn gericht op interim finance professionals. Door regelmatig deze sites te bekijken blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Wees wel selectief en focus op websites die bekend staan om hun kwaliteit en relevantie, dit scheelt een hoop hoofdpijn aan het einde van de rit.


- Maak gebruik van social media

Sociale media platforms zoals LinkedIn, Twitter en Facebook kunnen nuttig zijn om nieuwe opdrachten te vinden. Zorg dat je de juiste bedrijven, recruiters, en experts in jouw branche volgt om op de hoogte te blijven van nieuwe opdrachten. Deze social media platforms hebben doorgaans ook groepen waar je je aan kan sluiten om met opdrachtgevers en interim finance professionals te connecten.


- Blijf op de hoogte van ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de interim finance sector door nieuwsbrieven te lezen en deel te nemen aan relevante discussiegroepen. Dit helpt om beter voorbereid te zijn tijdens sollicitatiegesprekken en jezelf als kandidaat te onderscheiden. Check ook relevant nieuws, bijvoorbeeld van het Financieel Dagblad, of NRC.


- Wees proactief

Als je een bedrijf ziet waar je graag voor wil werken aarzel dan niet om een ​​ongevraagde sollicitatie te sturen. Laat hen weten wie je bent, wat je ervaring is en waarom je graag werkzaam wil zijn voor het bedrijf. Dit kan je de voorsprong geven ten opzichte van andere sollicitanten. Niet geschoten is altijd mis!


- Schakel Falanx Finance in!

Veel bedrijven gebruiken gespecialiseerde recruitmentbureaus zoals Falanx Finance om interim professionals te vinden. Dus hier even wat ongegeneerde zelf-promotie 😉. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van opdrachtgevers in de interim finance sector die op zoek zijn naar jou. Door middel van een samenwerking kunnen wij jou helpen met het vinden van de juiste opdrachtgever. Dit scheelt zowel jou, als opdrachtgevers veel tijd. Wij hopen dan ook dat we jou mogen helpen bij het vinden van de ideale opdrachtgever!

Falanx inschakelen voor het vinden van een opdracht

Bij Falanx Finance geloven we niet in mooie vergezichten of gevleugelde uitspraken. Wij vinden dat we ons werk gewoon goed moeten doen. Wij zijn er om werkgevers en interim finance professionals met elkaar in contact te brengen en een werkrelatie op te bouwen. Wij doen dit door middel van het volgende wervingsproces:
Persoonlijke intake

We beginnen met een persoonlijke intake waar we kijken naar jouw kennis, vaardigheden, persoonlijkheid en ambities als interim finance professional. Op basis van deze informatie zoeken wij naar de opdrachtgever en opdracht die het beste bij jou past. Hierbij houden wij rekening met factoren zoals werkervaring, persoonlijkheid en culturele fit. Dit doen wij graag persoonlijk omdat we anders elkaar niet écht leren kennen.


Vinden van de juiste match

Wij zorgen ervoor dat zowel jij als de werkgever tevreden zijn met de match en een goede werkrelatie opbouwen. Na het vinden van de juiste match blijven wij betrokken en onderhouden wij met jullie contact om eventuele vragen of issues te bespreken. Dit maakt contact opnemen in de toekomst een stuk makkelijker en daar worden wij blij van.


Wil je Falanx Finance inschakelen voor het vinden van je volgende opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken waar je naar op zoek bent. Wil je op de hoogte gehouden worden van actuele interim finance vacatures? Schrijf je dan in via de inschrijfpagina. Wij zijn er klaar voor, en hopen je snel te spreken!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page